Heeft u last van uw heup, knie of enkel? Onze fysiotherapeuten helpen u met uw herstel!

Heup-, knie- of enkelklachten

Ervaart u pijn in uw knie, heup of enkel bij het bewegen? Dit kan zich ook uiten door een zwelling, stijfheid of een instabiel gevoel.
Met knieklachten, heupklachten of enkelklachten, kunt u terecht bij Ribbers Fysiotherapie. We onderzoeken en behandelen dagelijks mensen met knieklachten.

Ook als u een operatie heeft gehad, kunt u bij ons terecht voor revalidatie.
Met expertise op al deze gebieden zorgen we voor een passende oplossing voor uw klachten en kijken we verder waar andere stoppen. elleboogprobleem en kijken we verder waar anderen stoppen.

 

Knieklachten

Knieklachten zijn in de meeste gevallen het gevolg van een impact/trauma van buitenaf (zoals het verdraaien van de knie) of van overbelasting. Ook bij sommige ziekten, zoals reuma en artrose, zijn de knieën één van de aangedane gewrichten.

Revalidatie na een knieoperatie

Voor de revalidatie na een knieoperatie kunt u ten alle tijden terecht bij Ribbers Fysiotherapie. Wij gebruiken uiterst moderne test- en revalidatieapparatuur volgens de laatste normen en technieken. Zo zijn wij in staat de voortgang van uw revalidatie nauwkeurig vast te leggen. Waar nodig passen wij het revalidatieprogramma aan. Iedere patiënt is tenslotte uniek.

Deze behandelmogelijkheden kunnen u helpen bij uw klachten:

  • Fysiotherapie
  • Manuele therapie
  • Sportfysiotherapie
  • Echografie

 

Onze fysiotherapeuten:

Roel Steenbergen

Annet Visser

Dolf Verschuren

Femke van der Zalm-Bolte

Peter Ribbers

Jeroen Wolters

Neem contact op