Sportblessure? Laat een echo maken

Heb je tijdens het sporten last van gewrichten of spieren? Of heb je tijdens het sporten een blessure opgelopen? De fysiotherapeuten van Ribbers Fysiotherapie staan voor je klaar.

Een blessure oplopen tijdens het sporten is uitermate vervelend. Vragen die direct opkomen zijn: wat heb ik, hoe erg is het en hoe lang gaat dit duren. Middels echografie zijn wij in staat de blessure goed in beeld te brengen en bovenstaande vragen te beantwoorden. Wilt u een advies, informatie of een afspraak maken met betrekking tot echografie, neem dan via onderstaande contactgegevens contact met ons op!

echo-sportblessure-2014

Meer informatie “Echografie”   

honda-hs-2100_200Echografie, ook wel echoscopie genoemd, is een techniek die gebruik maakt
van geluidsgolven die zich door het lichaam verplaatsen en op grensvlakken tussen zachte en hardere structuren reflecteren. Echografische beeldvorming is een zeer bruikbare methode om musculoskeletale structuren als botten, gewrichten, spieren, pezen, kapsel en banden te bestuderen. Echografie geeft een directe weergave van beweging, functie en anatomie van het lichaam. Weefselschade na een (sport)blessure is met echografie goed te beoordelen. De mate van weefselherstel tijdens de revalidatie kan worden bewaakt.

Een echografisch onderzoek levert sneller en meer informatie op.
Echografie is een specialisatie binnen de fysiotherapie, neem daarom vrijblijvend contact op.

Neem vrijblijvend contact op