Trainingsprogramma voor rugklachten met exclusieve David Spine apparatuur

Wat houdt het trainingsprogramma voor rugklachten in?

Rugklachten behoren tot de meest voorkomende lichamelijke klachten. Maar liefst 60 tot 90% van de Nederlandse bevolking krijgt in zijn of haar leven te maken met rugklachten. Door deze klachten kunt u beperkt worden in het dagelijks leven. Het uitvoeren van bepaalde activiteiten, hobby’s of het werk geeft namelijk problemen.

Het Finse David Medical Equipment Fitness produceert speciale medische apparaten voor testen, functionele revalidatie en training gericht op de wervelkolom. DAVID-fitnessapparatuur is een revolutionair systeem dat krachttraining op een nieuw niveau brengt en in staat is heel specifiek de mobiliteit (beweeglijkheid), kracht, uithoudingsvermogen en balans/ stabiliteit te meten.

 

 

Werking David Spine apparatuur

Doordat u goed gefixeerd in de apparaten zit, worden zelfs de zwakste gebieden van uw wervelkolom getraind. Alle apparaten zijn uitgerust met een touch screen waarop te zien is hoeveel herhalingen u moet maken en ook welke snelheid u moet aanhouden voor het beste resultaat. Aan het einde van elke training kunt u invullen hoe makkelijk of hoe zwaar de oefening was, zodat we constant feedback krijgen op de training en indien nodig aanpassingen kunnen maken in de behandeling.

Het trainingsprogramma bij rugklachten bestaat verder uit het geven van goede adviezen, begeleiding en inzicht in gezond en gecontroleerd bewegen.

Al tijdens het onderzoek bij de eerste afspraak zal blijken of en hoe uw specifieke klacht verholpen kan worden.

Onze rugspecialisten:

Peter Ribbers

Femke van der Zalm-Bolte

Annet Visser

Dolf Verschuren

Roel Steenbergen

Neem contact op